به گزارش روابط عمومی دانشگاه، نشست سراسری مدیران حراست دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و پارک های علم و فناوری با حضور امام جمعه زاهدان، استاندار سیستان و بلوچستان و رییس مرکز حراست وزارت علوم و هیأت همراه، رییس بسیج اساتید و جناب آقای علی لونجی رییس حراست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در تالار امام رضا (ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید.
غلامرضا رضایی رییس دانشگاه سیستان و بلوچستان ضمن خیر مقدم به میهمانان، تاریخچه مختصری از دانشگاه سیستان و بلوچستان از بدو تاسیس تا حال بیان نمود و در تبیین پیشرفت آموزش عالی کشور گفت: امروز دانشگاه سیستان و بلوچستان به اندازه کل آموزش عالی کشور در سال 1357 است.
محامی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر زاهدان، جایگاه حراست را جایگاه صیانت، حفاظت و راهنمایی خوانده و گفت: انجام امور بر اساس رویه تعادل و به دور از افراط و تفریط، انجام کارها براساس عقل و تدبیر و رعایت عدل و انصاف همراه با اخلاق نیکو از نکات کلیدی بوده که رعایت آنها تاثیرگذاری کارها را بیشتر خواهد کرد.
محمد کرمی استاندار سیستان و بلوچستان ضمن اشاره به وسعت و پراکندگی استان و وجود مرزهای آبی و خاکی با کشورهای همسایه به ظرفیت های موجود در بخش های مختلف از جمله معدن، کشاورزی و بنادر تاکید نمود و گفت: ظرفیت های زیادی در استان برای توسعه وجود دارد که دانشگاه می تواند با پرورش و تربیت نیروهای خلاق و کارآفرین، باعث رشد و توسعه جامعه گردد.
وی افزود: مسئولیت سخت و مهمی بر عهده مدیران حراست دانشگاه است یکی از مهم ترین آنها حراست از فکر و اندیشه است.
فامیل کریمی مشاور وزیر و رئیس مرکز حراست وزارت علوم، ضمن ابلاغ پیام تشکر و قدردانی وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری از تلاش های ریاست دانشگاه سیستان و بلوچستان در سال های اخیر و تلاش های ایشان جهت آماده سازی دانشگاه برای برگزاری اجلاس روسأی دانشگاه های کشور از حضور مجدد خود در دانشگاه سیستان و بلوچستان ابراز خرسندی نمود.
ایشان استاندار سیستان و بلوچستان را شخصیتی جهادی و ذوب شده در انقلاب دانست و خاطرنشان کرد که همت و مدیریت پرصلابت و پرقدرت ایشان استان را آماده و در مسیر توسعه و پیشرفت قرار داده است.
فامیل کریمی در ادامه خطاب به مدیران حراست دانشگاه ها گفت: وقتی در مسئولیتی قرار می گیریم نمی توانیم بگوییم که خودمان هستیم و هدفمان باید رضایت خداوند باشد چون ما متعلق به مردم هستیم. وی با بیان هدف از این نشست و چرایی برگزاری آن در دانشگاه بزرگ سیستان و بلوچستان را، ظرفیت های بالای این استان و علی الخصوص دانشگاه سیستان و بلوچستان دانست.
در ادامه یادآوری نمود در نشست قبلی موضوع عبور از بحران و اغتشاشات را داشتیم که یک برجستگی خوب و شایسته در شناسنامه حراست ثبت و ضبط گردید چرا که توانستیم به آسان ترین روش از مشکلاتی که دشمن برای ما ایجاد کرده بود،گذر کنیم.و اما امروز باید به سمت ظرفیت سازی برویم و در حوزه فناوری و کارآفرینی و البته در همه بخش ها مخصوصاً دانشگاه ها تلاش نماییم.
ایشان افزود: باید به وظیفه صیانت و حفاظت که شاخصه اصلی حوزه حراست است معنی و مفهوم ویژه ببخشیم. و طبق فرمایش و دستور مقام معظم رهبری وظیفه ماست که چون گذشته در مسئله انتخابات پر اهمیت اسفند ماه امسال، در چهارچوب وظیفه ای که برای ما تعیین شده با جدیت و همت بیشتری عمل نماییم.