دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل
سامانه‌ها و وب‌سایت‌های دانشگاه
نشست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل با مدیران ارشد شرکت فولادین ذوب آمل (فذا)

پژوهشی و فناوری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، با هماهنگی واحد فناوری، نوآوری و مراکز رشد دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، نشستی با محوریت ارتباط هرچه موثرتر این مجموعه بزرگ صنعتی شهرستان آمل و دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل با حضور دکتر رنجبر معاون آموزشی و پژوهشی و دکتر مهری مدیریت فناوری، نوآوری و مراکز رشد، دکتر اکبرزاده رییس شبکه آزمایشگاه های دانشگاه و مدیران ارشد کارخانه فولادین ذوب آمل در محل سالن جلسات این شرکت واقع در فاز یک شهرک امام زاده عبدالله صورت گرفت.
در این جلسه موضوع اعتبار مالیاتی (بند (ب) ماده (11) قانون جهش تولید دانش بنیان) و همچنین بورس صنعت و مشاغل برای دانشجویان کارشناسی بدو ورود از طریق کنکور سراسری و در حین تحصیل به گفتگو و تبادل نظر پرداخته شد.
در ابتدا دکتر رنجبر با توضیحی درباره دانشگاه و توانمندی های اعضای هیأت علمی دانشگاه و تعداد و میزان و نوع پروژه های در حال اجرا و خاتمه یافته توضیحاتی ارائه نمودند و همچنین به مزایای اعتبار مالیاتی و همچنین بورس صنعت و مشاغل اشاره کردند. در ادامه دکتر مهری به تشریح آیین نامه های اجرایی اعتبار مالیاتی و بورس صنعت و مشاغل و نکات کلیدی و روند اجرایی موارد پرداختند.
آقای دکتر لیمویی رییس دانشگاه علمی و کاربردی فذا نیز ضمن استقبال از موارد مطروحه، به ذکر چالش ها و نیازهای شرکت از جمله جذب دانشجوی کیفی، استفاده از ظرفیت شرکت های زیرمجموعه فذا از جمله شرکت فراصنعت و برگزاری جلسات تخصصی به منظور معرفی و تشریح نیازهای شرکت جهت استفاده از اعتبار مالیاتی پرداختند.
همچنین آقای مهندس علوی قائم مقام شرکت و آقای مهندس قبادی مدیرعامل شرکت نیز به ذکر سوألات درباره آیین نامه و مراحل اجرایی و چالش های احتمالی آن پرداختند.
در پایان جلسه مقرر گردید که ضمن ارسال چالش ها و نیازهای شرکت در قالب RFP به دانشگاه، در زمینه های مختلفی چون طرح کوآپ، بازدیدهای دانشجویی، کارآموزی، قراردادهای پژوهشی تقاضامحور و به ویژه فعال کردن اعتبار مالیاتی و معرفی دانشجویان با کیفیت و با انگیزه و مستعد به شرکت جهت بورس آنها در قالب عقد تفاهم نامه مشترک فیمابین همکاری نمایند.

روابط عمومی دانشگاه