دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل

12 اردیبهشت 1403
عمومی
پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت روز معلم و مقام والای استاد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اکبر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، در پیامی فرا رسیدن 12 اردیبهت ماه روز بزرگداشت مقام شامخ معلم و استاد را تبریک گفت.
متن پیام تبریک بدین شرح می باشد:
استاد بودن یعنی همیشه آغازگر بودن.
روز معلم و استاد فرصتی است برای ابراز قدردانی از زحمات بی دریغ و تلاش های بی وقفه ی شما عزیزان در راه تربیت نسل های جوان، شما با انگیزه ی خود و اراده ی قوی، نه تنها دانش را به دانشجویان انتقال می دهید بلکه نمونه ی برتری از پایبندی به ارزش های انسانی و اخلاقی هستید.
استادان گرانقدر! به حرمت تأثیری که بر فرزندان این سرزمین داشته اید، هر روز، روز شماست. از ازل حکم شما آن بود که سرحلقه حکمت باشید و تا ابد شغل شما این است که معیار محبت باشید.
در مقام و جایگاه رفیع معلم همین بس که حضرت علی (ع) می فرمایند: «من علمنی حرفا فقد صَیرنی عبدا» کسی که به من یک حرف بیاموزد مرا بنده خود کرده است.
از شما معلمان و استادان گرامی، بخاطر تفکر سازنده ی خود، انگیزه ی بی پایانتان و اراده ی قوی که همواره باعث پیشرفت جامعه ی علمی ما شده، صمیمانه تشکر می کنم.
در پایان با درود به روان پاک استاد شهید مرتضی مطهری هفته بزرگداشت مقام شامخ معلم را به شما اساتید فرهیخته دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل تبریک و تهنیت عرض می نمایم، امید است بتوانیم با همکاری یاوران علمی و بهره گیری از عزم استوار در رشد و پیشرفت ایران اسلامی  سهیم باشیم.
تبریک و تهنیت مجدد به همه معلمان و استادان گرامی، با آرزوی سلامتی، شادکامی و موفقیت برای شما عزیزان.

اکبر حاجی زاده مقدم
رییس دانشگاه